digi-tv-csomagok

DIGI a város minden utcájában

Még idén kiépült a DIGI hálózata a két vasút közötti területen.

Szeptember óta tartó tárgyalássorozat vezetett eredményre, amikor november végén a Digi Kft. elkezdte hálózatát tovább építeni azokban az utcákban, ahol korábban ezt nem tette meg. 

Első lépésként a két vasút között lesz elérhető a hálózat az Alispán, a Felvigyázó, a Felügyelő és a Fogalmazó utcákban. Második lépésként, a szükséges kapacitás bővítés után a Felső és az Alsó utcák eleje és a Karolina utca közötti szakasza kapcsolódik a hálózatba. A DIGI által le nem fedett utcák hossza jelenleg mintegy 64 Km, de a jövő év első felében várhatóan Érd valamennyi utcájában elérhető lesz a megfizethető, a nagy sebességű internet, a kiváló, HD minőségű TV és a vezetékes telefon szolgáltatás.

Az illetékes igazgató elmondása szerint, elképzelhető, hogy pár napon belül lehet a hálózathoz csatlakozni, de felelősségteljesen kijelentheti, hogy 2017. januárjában valamennyi első és második körös területen megköthetik szolgáltatási szerződéseiket a lakosok.

Fejlesztett területek a két vasút között valamint a városközpontban:

digi-fejlesztes-1

 

Címke:

  Comments

  1. Péter
   december 8th

   Érden szinte a főútvonalak mentén sehol sem elérhető a DIGI hálózata. Többek között a Velencei út teljes hosszára is igaz. Esetleg ezekről lehet tudni pontosabbat?

  2. Horváth Zsolt
   január 28th

   Tisztelt Alpolgármester úr!

   Érdeklődtem a Diginél, hogy a Fogalmazó utcában mikor lesz elérhető a kábeles szolgáltatásuk, de nem tudták megmondani. Önnek van esetleg információja arról, hogy kb. mikor ér el hozzánk a hálózat?

   • Bács István
    február 28th

    Felveszem ismételten a kapcsolatot az illetékessel. Elmúltak a fagyok, ideje folytatni a hálózatépítést.

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.