Bemutatkozó újságcikkem

1981-ben születtem. Ezer szállal kötődöm a választókerülethez: itt voltam elsőáldozó és bérmálkozó, a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban érettségiztem, a Tusculanumi templomban volt az esküvőm, jelenleg is a kerületben élek. Jogi diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem. Nős vagyok, egy kislány édesapja.

2002 tavasza volt az az időszak, amikor először tömegek álltak ki Orbán Viktor mellett, de az MSZP hazug 100 napos programjával elkezdődött Magyarország látványos eladósodása. Ekkor, 21 évesen léptem be az érdi Fidesz szervezetbe és ma én vagyok a 13. legrégebbi tagjuk. 2002 nyarán pár lelkes fiatallal megalakítottuk a Fidelitas helyi szervezetét, akikkel az őszi önkormányzati választáson már aktív szerepet vállaltunk. Mivel 2002-től részt vettem a Városfejlesztési és Műszaki Bizottság munkájában, rálátásom volt arra, hogy az akkori szocialista városvezetés mennyire felelőtlenül hozza meg döntéseit, mennyire lekicsinylően vélekedik Érdről.  A Fidesz 2006-os elsöprő győzelme után kezdetben T. Mészáros András polgármester személyi titkáraként segítettem az érdi lakosok ügyeinek intézését, majd mint kabinetfőnök már az irányításban is részt vettem. 2010-óta polgármesteri főtanácsadóként a napi ügyek vitelén túl az egészségügyi, az óvodai fejlesztésekért feleltem, a városunkba érkező nagybefektetőkkel tárgyaltam. Én feleltem többek között a Spar, a DM és a Mobis érdi megtelepedéséért is.

Fontosabb munkáim a Bem téri Szivárvány Óvoda bővítése, a Batthyány Tornacsarnok újjáépítése, a Kutyavári Óvoda bővítése, a Holló utcai óvoda építése valamint a Gyula utcai Meseház Óvoda építése. Jelenleg az új Gyermekjóléti Központ kialakítása mellett a Bem tér rendezésén, átépítésén dolgozom.

Mint a 4. sz. választókerület lakója szűkebb környezetem problémáinak megoldását is felvállaltam. A 2014. áprilisi választás alkalmával plusz erőt adott, hogy az itt élők arra biztattak, ősszel mérettessem meg magam. A 4. választókerület minden problémájával együtt Érd legélhetőbb területe, és tudom, hogy az elkövetkező években közösen a legszebbé is változtathatjuk!

Érdi Lap, 2014. 08. 21.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .