DIGI a város minden utcájában

Még idén kiépült a DIGI hálózata a két vasút közötti területen.

Szeptember óta tartó tárgyalássorozat vezetett eredményre, amikor november végén a Digi Kft. elkezdte hálózatát tovább építeni azokban az utcákban, ahol korábban ezt nem tette meg. 

Első lépésként a két vasút között lesz elérhető a hálózat az Alispán, a Felvigyázó, a Felügyelő és a Fogalmazó utcákban. Második lépésként, a szükséges kapacitás bővítés után a Felső és az Alsó utcák eleje és a Karolina utca közötti szakasza kapcsolódik a hálózatba. A DIGI által le nem fedett utcák hossza jelenleg mintegy 64 Km, de a jövő év első felében várhatóan Érd valamennyi utcájában elérhető lesz a megfizethető, a nagy sebességű internet, a kiváló, HD minőségű TV és a vezetékes telefon szolgáltatás.

Az illetékes igazgató elmondása szerint, elképzelhető, hogy pár napon belül lehet a hálózathoz csatlakozni, de felelősségteljesen kijelentheti, hogy 2017. januárjában valamennyi első és második körös területen megköthetik szolgáltatási szerződéseiket a lakosok.

Fejlesztett területek a két vasút között valamint a városközpontban:

digi-fejlesztes-1

 

5 hozzászólás “DIGI a város minden utcájában” bejegyzéshez

 1. Érden szinte a főútvonalak mentén sehol sem elérhető a DIGI hálózata. Többek között a Velencei út teljes hosszára is igaz. Esetleg ezekről lehet tudni pontosabbat?

 2. Tisztelt Alpolgármester úr!

  Érdeklődtem a Diginél, hogy a Fogalmazó utcában mikor lesz elérhető a kábeles szolgáltatásuk, de nem tudták megmondani. Önnek van esetleg információja arról, hogy kb. mikor ér el hozzánk a hálózat?

  1. Felveszem ismételten a kapcsolatot az illetékessel. Elmúltak a fagyok, ideje folytatni a hálózatépítést.

 3. Szép napot !!!
  Zengő utcában végig van digi de vicc hogy a utca végén ahol lakunk a Kőhalmi utcában oda nem hozták be .
  Egy munkást megkérdeztünk azt monda a térképen nem szerepel az utca 😀
  Voltunk bent ügyfélszolgálaton ott azt mondták semmit nem tudnak tenni .Nevetséges !!!!!
  Mondja meg valaki hogy kinek kell írnom hogy azt a 200 méter kábelt behozzák az utcába ???????

 4. A két vasút közé, pl. a Nóra utcába sajnos máig (2018.08.04) nem érkezett meg a Digi. 🙁 Így sajnos kénytelenek vagyunk lassabb és drágább szolgáltatók közül választani… A hír sajnos félrevezetőnek bizonyult. (Gondolom Alpolgármester urat így tájékoztatták, úgyhogy Ő nem tehet erről. A Digi szintén nem felelős, hisz gondolom épp elég munkájuk van e nélkül is. Mindenesetre jobb tudni.) Ha változik a helyzet, majd örömmel tájékoztatók róla…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .