Elszámoltatná a szocialistákat az érdi Fidesz

Számoljanak el a jogosulatlanul felvett közpénzekkel a szocialisták: az Érden lakó Tóbiás József parlamenti, valamint Döcsakovszky Béla és Bakai-Nagy Zita helyi önkormányzati képviselők- szólította fel az érintetteket tegnap az érdi Fidesz.

Közleményben emlékeztettek arra, az MSZP országos elnöke és társai együttesen csaknem 60 millió forintot vettek fel jogosulatlanul, érdemtelenül költségtérítés címén, illetve képviselői juttatásként. – Ebből több mint öt kilométer új utat építhetnénk, az egyik utcát „faltól falig” felújíthatnánk, másik kettőben a vízmentesítést oldhatnánk meg – közölte Bács István, a Fidesz érdi kampányfőnöke. Emlékeztetett: Tóbiás József a fővárostól 25 kilométerre lévő Érden él, mégis a 234 kilométerre lévő Nyíregyházán bejelentett „állandó lakhelye” után vett fel ötvenmilliós költségtérítést. – Döcsakovszky Béla négy év alatt gyakorlatilag nem vett részt a közgyűlés munkájában. A közel száz ülésnapból alig tízszer, képviselőtársa, Bakai–Nagy Zita pedig csupán kétszer jelent meg az üléseken. Ezzel elkerülték, hogy ne lehessen a törvény alapján megvonni a mandátumukat. Tízmilliós juttatásuk munka nélküli bezsebelése az érdiek lenézése – mondta a kampányfőnök. Arra is felszólította a három szocialistát: a 60 milliót ajánlják fel Érdnek, hogy legalább tegyenek végre valamit a városért, ahol élnek.

Szabó Zsolt

Magyar Nemzet

2014. augusztus 14.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .