Érd alpolgármesterévé választott a közgyűlés

2014. október 23-án tartotta Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése ünnepi ülését. 

Az ünnepi ülésen vehette át T. Mészáros András megbízólevelét, aki a képviselői eskük után harmadszor tehette le a polgármesteri esküjét és vezeti újabb 5 éven keresztül Érd városát. 

T. Mészáros András polgármester javaslatára a közgyűlés 2014. október 23-tól 3 alpolgármester is választott, akik a jövőben segítik a polgármester munkáját. Tóth Tamást, Simó Károlyt és engem.

Hatalmas megtiszteltetés a jelölés, valamint képviselőtársaim felöl a bizalom, hogy megszavaztak erre a tisztre. Tudom, óriási fába vágtam a fejszémet, és a felelőség sem kicsi. Eddig is részt vettem a feladatok végrehajtásában és a döntések előkészítésében, de a döntések meghozatalába és az ellenőrzésbe csak most kapcsolódom be. 

Minden erőmmel azon leszek, hogy a 4. számú választókerületnek jó képviselője, a városnak pedig jó alpolgármestere legyek. 

Köszönöm családomnak, különösen feleségemnek az eddigi támogatást, és köszönöm a választóknak is a megelőlegezett bizalmat. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .