Érd továbbra is a kézisek mellett áll

A mai napon megtartotta szezonnyitó sajtótájékoztatóját az érdi kézilabda csapat.

Különösen nagy öröm volt számomra, hogy meghívtak az Érd szezonnyitó sajtótájékoztatójára. A közelmúltig én is aktívan közreműködtem a sikerek megszerzésében, hiszen 2008-tól  idén májusig a hazai mérkőzések főrendezője voltam .

Őszintén tolmácsolhattam Polgármester úr jókívánságait és méltattam a kézilabdát, mint olyan közösségteremtő erőt, amire a város történetében nem volt példa. Köszönhetően az új csarnoknak is, idén tavasszal már kétezren szurkoltak az érdi lányoknak. Kétezer olyan érdi lakos, akiknek valódi szórakozást, a közösségi élmény és a csapatélmény megélését jelentették a mérkőzések. Kétezren voltunk, akik egy torokból skandáltuk: Hajrá Érd!

Éppen ezért a városvezetés kiáll a kézilabda csapat mellett a jövőben is, és minden támogatást megad ahhoz, hogy a közösségteremtésnek ez a formája megmaradjon, és öregbítse városunk hírét ne csak idehaza, de Európa szerte egyaránt.

Az esemény összefoglaló videója itt tekinthető meg (13:50-től).

Az eseményről készült hivatalos galéria ide kattintva tekinthető meg.

A szakmai összefoglaló itt tekinthető meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .