Érd TV + IPTV = Jóság

Hosszas utánajárás árán kiderült: a város teljes területén fogható az Érd TV, már nem csak analóg módon, hanem a T-Home jóvoltából IPTV szolgáltatással is, a Családi csomag részeként!

Bada Zoltán barátom hívta rá fel a figyelmem a hét elején, hogy ő az IPTV-n fogja az Érd TV adását. Kételkedve fogadtam hírt, mert én erről nem hallottam sehol a helyi médiában, egy fikarcnyi reklámot nem láttam, még csak nem is utaltak rá sehol. Bár nekem is digitális előfizetésem van, de egy átalakító segítségével az egyik készüléken analóg jellel fogható nem csak az Érd TV, de akár a Halom TV adás is.

A héten többször hívott Zoli, sikerült-e már beállítanom a csatornát. Hát nem sikerült. Az általa említett 202-es csatorna meg sem jelent a készüléken. Délután séta közben rászántam magam és felhívtam a 1412-es telefonszámon a T-Home ügyfélszolgálatát.

26 perc 40 másodperc alatt sikerült is megoldani a problémát!

Röviden:

– minimum családi csomag szükséges

– normál körülmények között a 202-es csatornán fogható digitálisan az Érd TV adása

– különleges esetben (egyéni csatornakiosztás, kedvencek átprogramozása, stb.) a 115-ön kell keresni

– ha egyiken sem jön be, fel kell hívni a 1412-t, ahol a set top box újraprogramozásával elérhetővé teszik az adást. Remélhetőleg nem kell 26’40”-et várni a műveletre, ami maga 2-3 perc alatt megvan. Ragaszkodjunk hozzá, hogy oldják meg a problémát, ne hagyjuk lerázni magunkat.

Most már elérjük az extra funkciókat az Érd TV-nél is, mint a digitális műsorújság, vagy az egyszerűsített felvétel.

Köszönöm Bada Zolinak, hogy nem hagyta annyiban a dolgot, és elültette a bogarat a fülemben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .