Közgyűlési felszólalásom

Tisztelt Polgármester úr, tisztelt képviselőtársaim!

Az október 2-ai népszavazásnak súlyos, egész Európát megrendítő előzményei vannak. Talán baloldali képviselőtársaink is emlékeznek még rá, de ha esetleg elfelejtették volna, akkor most emlékeztetem őket a párizsi és brüsszeli aljas terrortámadásokra, amelyekben 182 ártatlan ember, uniós állampolgár veszítette életét és több mint kétszázan megsebesültek, közöttük magyarok is. E tömeggyilkosságok mellett a nők és kisgyermekek ellen elkövetett ocsmány szexuális bűncselekményeket is fel kell idézni. Úgy gondolom, valamennyi jó érzésű érdi polgár mélyen elítéli ezeket a szörnyű és embertelen cselekedeteket, és ahogy közgyűlésünk már megtette korábban, most is legmélyebb együttérzésünkről biztosítjuk az áldozatokat és hozzátartozóikat.

Minősíthetetlen, embertelen, ami Párizsban, Brüsszelben és szerte Európában történt azóta, hogy migránsok százezrei árasztották el az Európai Uniót. Azóta, hogy Németország kancellárja kedvesen meginvitálta őket.

Nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a párizsi és a brüsszeli merénylők közül többen is Magyarországon keresztül jutottak el a megtámadott európai városokba. A menekülthullámot kihasználva tértek vissza illegálisan Magyarországon keresztül Nyugat-Európába. Sőt, a párizsi merényletben résztvevők napokat töltöttek Budapesten egy szállodában, hamis szír útlevéllel. Akkor, amikor a baloldal képviselői azért támadták a kormányt, mert az meg akarta akadályozni – ahogy mára meg is akadályozta -, hogy illegális módon az Unió és hazánk területére migránsok, közöttük terroristák lépjenek

A baloldal több képviselője – közöttük Havasi Márta is – civil szervezetek naiv vagy álnaiv akciói mögé bújva segédkeztek abban, hogy ezek a migránsok lehetőleg semmiben ne szenvedjenek hiányt. Állíthatja-e biztosan bárki, állíthatja-e bizton Havasi Márta, hogy az általa segítettek között nem volt terrorista?

Azokban a napokban Európa józanabbik része már tudta, hogy ebből a migránsáradatból baj, tragédia lesz. Azok az emberek, akik nem a pártpolitika által elvakítva látják a világot. És ma már senki, akinek van egy csöpp józan esze, nem tagadja, hogy a migránsokkal terroristák is érkeztek Európába.

Nem tudhatom, mi motiválta Havasi Mártát akkor, amikor féltő gondoskodással élelmet szolgált fel nekik. Nem tudhatjuk, mi a baloldal motivációja most, amikor hazánkat és közvetve Európát kellene megvédeni, és ők mégis az otthonmaradásra szólítanak fel. Nem tudok elképzelni olyan késztető erőt, ami arra sarkal valakit, hogy hazáját olyan közösségnek ajánlja fel önként, amelynek tagjai nyíltan antiszemita és keresztényellenes kultúrkörből érkeznek, egy olyan vallás hírnökeiként, amelynek törvényei szerint egy nő megerőszakolásáért csak pénzbüntetés jár, és a legnagyobb dicsőség az, ha valaki keresztény vagy zsidó embert öl. Egyszerűen nem tudok erre értékelhető és tolerálható motivációt. Az az ember, aki hazájának, szülőföldjének tekinti ezt a 93 ezer négyzetkilométert, akinek nem térkép e táj, amit mi Magyarországnak hívunk, egész egyszerűen nem tesz ilyet.

Amikor a migránsok megjelentek Magyarország határán, majd később Budapest központjában gyülekeztek tömegével, akkor a baloldal azért támadta a kormányt, mert az regisztrációt, a schengeni határok védelmét szorgalmazta. Ma – megjegyzem megkésve –  az egész Unió erre törekszik. Amikor a magyar kormány határaink védelmére kerítést épített, akkor a baloldal azért támadta a kormányt, mert ellehetetlenítette az illegális belépést. Ma az Unió számos tagországa kerítéssel védekezik. És most, amikor a magyar kormány kezdeményezésére a nép szava dönthet a kényszerbetelepítésekről, a baloldal újfent támad. A magyar baloldal és jelenlévő képviselői folyamatosan támadnak. Egy éve mást sem tesznek, csak támadnak. Védelemről, a magyar emberek, az érdiek megvédéséről azonban az elmúlt egy évben egy szót sem szóltak. Egyetlen árva szót sem… Kivéve, a migránsok védelmét…

Talán a józan ítélőképesség hiányzik a baloldal képviselőiből, talán más motiválja őket… Ezt nem tudhatjuk, de ami biztos: cselekedetükkel közvetve hozzájárulnak ahhoz, hogy Európa és Magyarország polgárai ma rettegnek. Nem érezhetjük biztonságban szeretteinket, gyermekeinket. Ne adja Isten, de ha holnap Magyarországon következik be terrorcselekmény, ha holnap lányaink és feleségeink erőszak áldozatai, nem tudhatjuk, hogy a gyilkosok pár hónappal ezelőtt vajon nem Havasi Márta gondos kézzel elkészített szendvicsétől laktak-e jól… nem a baloldal hívó szavára érkeztek-e ide, és gondolják azt: ez már az ő földjük…

Mostanában sokat idézik Polgármester úr kedvenc írójának, a nemrég elhunyt Esterházy Péter szavait: „bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá”.

Én most mégis megteszem, kizárólag a baloldali képviselők kedvéért.

Képviselő asszonyok és képviselő úr!

Ha én merő jóindulatból költöztetek a házamba 10 hajléktalant, és a meghívott tíz ember helyett húsz jön, és a húsz közé történetesen és bizonyíthatóan három elvetemült gyilkos is keveredik, akkor vajon a baloldali képviselők befogadnának-e a húszból random módon kiválasztott ötöt csak azért, mert nálam kevésnek bizonyult a hely? És ha szépen kérem? …… és ha kötelezem erre?

Ne hagyjuk, hogy Magyarországot és Európát elfoglalják a migránsok! Október 2-án menjünk el, és szavazzunk NEMMEL!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .