Önéletrajz

1981-ben születtem Budapesten. Ezer szállal kötődöm az érdi IV. számú választókerülethez: itt 300935_440368909335033_666310702_nvoltam elsőáldozó és bérmálkozó, a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban érettségiztem, a Tusculanumi templomban volt az esküvőm, jelenleg is a kerületben élek. Nős vagyok, egy kislány és egy kisfiú édesapja. Jogász szakon diplomáztam a Károli Gáspár Református Egyetemen Állam- és Jogtudományi Karán. Az érdi Fidelitasnak megalapításától, 2002-től elnöke voltam 2008-ig. 2008-tól az Érdi Kézilabda újjászervezésében és sikereinek elérésében vállaltam szerepet, a hazai mérkőzések főrendezője voltam 2014-ig.

2006 óta az érdi Polgármesteri Hivatalban dolgozom. Kezdetben, mint a Polgármesteri Kabinet tagja, majd vezetője, 2010-től, pedig mint polgármesteri főtanácsadó. Az óvoda-, sport- és infrastrukturális fejlesztések, beruházások lebonyolítása mellett a multinacionális vállalatokkal való kapcsolattartás volt a fő feladatom. Az Lidl, a Spar, a DM és a Mobis érdi megtelepedéséért is én feleltem.

Fontosabb munkáim a Bem téri Szivárvány Óvoda felújítása és bővítése, a Batthány Tornacsarnok újjáépítése, a Kutyavári Óvoda felújítása és bővítése, a Holló utcai óvoda valamint a Gyula utcai Meseház Óvoda építése Az új Gyermekjóléti Központ kialakítása mellett a Bem tér rendezésén, átépítésén dolgoztam.

2014-től Érd Megyei Jogú Város alpolgármestere és egyben a IV. számú választókerület képviselője vagyok.

Célom, hogy választókerületem és az egész város folytassa a fenntartható fejlődést. Látom, hogy kitartó, szakszerű munkával mind több nagyvállalat csábítható Érdre, így biztosítva többletforrást az utak, intézmények felújítására, fejlesztésre, hogy Érd egy nyugodt, virágzó kertváros legyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..