Új forgalmi rend a Gábor utcában

Pár hét és nyílik az új óvoda, kialakult az új forgalmi rend is.

Mint azt az elmúlt hónapokban többször is jeleztük, a Gyula utcai óvoda építésének befejezéseként új forgalmi rend került kialakításra a környéken. A Gyula utcát rögvest annak megépítése után egyirányúsítani kellett, hiszen a 3,5 méter széles útpálya nem teszi lehetővé a kétirányú közlekedést.

A jövő héttől valamelyest megnő a Gábor utca forgalma, hiszen az óvoda dolgozói birtokukba veszik az új építményt. Óvónők és dajkák kezdik berendezni az üres szobákat és a Pensio Kft. munkatársai is felszerelik a konyhát, hogy augusztus közepétől teljes kapacitáson üzemelhessen Érd legújabb intézménye.

Éppen ezért az ÉKFI munkatársai végrehajtva a polgármesteri határozatot egyirányúsították a Gábor utcát a Gyula utca irányából a Riminyáki út felé. Így az óvodát igénybe vevők a Gellért utca irányából kényelmesen, a környék nyugalmát legkevésbé zavarva hagyhatják el a lakóövezetet.

Ezúton kérek minden környéken lakót, ne a megszokásai szerint közlekedjen, hiszen az óvodába érkezőknek a jelenlegi a természetes forgalmi rend, ők nem közlekedtek erre az egyirányúsítás előtt.

Ügyeljünk egymásra fokozottan! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .